Voipplay toestellen

Indien u kiest voor Voipplay hoeft u enkel te investeren in IP-telefoontoestellen. Deze toestellen bevatten namelijk ingebouwde netwerkpoorten waardoor ze heel eenvoudig aangesloten kunnen worden op uw bestaand computernetwerk. Verder heeft u voldoende aan een stabiele internetverbinding en een Voipplay abonnement om te kunnen telefoneren over het internet.

Binnen ons Voipplay-assortiment kan u een keuze maken uit vier vaste IP-telefoontoestellen en bieden wij u eveneens een draagbare oplossing aan. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over een ingewikkelde configuratie of installatie aangezien wij dit allemaal voor u doen. Eens u het toestel ontvangt, hoeft u het enkel aan te sluiten op het internet en u kan telefoneren. Bovendien kan u via het online Voipplay-webplatform zelf een extensie toewijzen aan het toestel, ringtones kiezen, de taal instellen, de functietoetsen bepalen, enzovoort.

Hieronder vindt u een overzicht van ons Voipplay-assortiment en kan u per IP-telefoontoestel een gedetailleerde datasheet downloaden.

Onze vaste IP-Telefoontoestellen

 

 

Onze draagbare oplossingen

VP Mobile Applicatie
VP Mobile Applicatie
Download datasheet

 

Onze handsfree oplossingen

CRM-integratie // Gebruiksvriendelijk // Innovatieve features // Kostenbesparend